ילד צולע

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

17/06/2013 | 12:27 | מאת: אמא

שלום, הילד שלי בן 2.10 נפל/מעד ביום שישי לפני כשבוע וחצי, באותו יום הוא לא יכל לדרוך על הרגל מאוד כאב לו. ביום שבת לאחר מכן הינו איתו בטרם ועשינו צילום, בצילום לא נראה שום דבר והרופא אמר רק לתת לו משכחי כאבים במידת הצורך. היום לאחר שבוע וחצי הילד עדיין צולע, אך אינו מתלון על כאבים. ביום שני שעבר פנינו איתו לאורטופד עם הצילום מטרם, גם האורטופד אמר שהכל בסדר וההחלמה יכולה לקחת זמן (גם שבוע- שבועיים). יש לציין שאיזור הכאב היה כנראה בכף הרגל ליד האצבע הקטנה וה "נפילה" לא היתה חזקה בכלל, אלא הוא רק מעד והתיישב האים זה מצב תקין שלאחר שבוע וחצי הילד עדיין צולע? ומה עלינו לעשות? לפנות שוב לרופא? פיזיוטרפיה?? אני מאוד מודאגת תודה

להמתין בסבלנות עוד שבועיים (בתנאי שאין חום או כאבים) והכל יעבור במירב הסיכויים

26/06/2013 | 17:26 | מאת: אמא

תודה על תגובתך, הילד הפסיק לצלוע לאחר שבועיים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים