דלקת חולפת במפרק הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

15/06/2013 | 11:01 | מאת: רועי

שלום רב, בתי בת השנה וחודשיים אובחנה במיון תל השומר עם דלקת חולפת במפרק הירך , עברו כמעט 48 שעות והילדה עדיין רק במצב ישיבה ולא יכול לעמוד או לזחול על 6. במיון לא נאמר לנו לתת נורופן ולפי הפורומים אני רואה שכן ממליצים. האם כדאי לתת לה נורפון? לפי הבנתי זה רק משכך ולא מעביר. מה הוא ממוצע ההחלמה? תודה רועי

אפשר לתת נורופן ולעקוב, במידה ויש חום לפנות מייד למיון ואם לא ומצב רוח שלה בסדר פרט לכך אז זה חולף בד"כ תוך 5-10 ימים

13/08/2013 | 20:38 | מאת: שני

היי רועי, אוכל לשאול תוך כמה זמן חלפה הדלקת והאם ערכתם בדיקות דם חוזרות. בני הובחן היום בדלקת בשריר לאחר שבמיון סורקה לא הובחן. אורטופד של הקופה הבחין בזה וגם אמר לתת נורופן סביב השעון.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים