תינוק שנולד עם כפות רגלים הפונות פנימה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

08/06/2013 | 11:12 | מאת: כהן יהודה

אשתי ילדה בניתוח קייסרי בפיליפינים תינוק שכפות הרגליים שלו פונות פנימה.הרופא עשה לו גבס בשני הרגליים וטען שיש לפרק את הגבס כל שבוע ולבנות מחדש - תהליך שאמור לחזור על עצמו ברציפות במשך חודשיים תמימים (לטענתו).עבור כל טיפול הוא דורש מחיר מופקע מה שמחשיד שאולי כל המטרה היא להוצאת כספים בלבד.אני זקוק לייעוץ בנושא בדחיפות.תודה מקרב לב

אין לי בעיה לעזור אך צריך לראות את התינוק, אם התינוק נולד עם כפות רגליים סוסניות (CLUB FEET) הרי שהרופא שם צודק ואם לא אז לא

מנהל פורום אורתופדיית ילדים