כפות רגליים פונות פנימה - עצה דחופה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/05/2013 | 20:22 | מאת: יעל

שלום, האם שמעת על חברה בשם UNFO? יש להם סדים לכפות רגליים הפונות פנימה (החלק החיצוני של כפות הרגליים קמור) האם היית ממליץ על הטיפול בהם במקום גבס? האם יש המלצות והוכחות מוכחות להצלחה?

שמעתי ומכיר, קודם כל צריך לראות שהמקרה אכן צריך טיפול וזה לא סתם, במידה וצריך טיפול נראה כי סדים אלו נוחים וקלים לשימוש וככל הנראה נותנים תוצאות אם כי עדיין אין מעקב ארוך טווח היות ומדובר במוצר חדש יחסית, בהחלט זה יותר נעים ונוח מגבס.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים