מפרק הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/05/2013 | 08:55 | מאת: מורן

דר שלום, שמי מורן בתי בת שלושה חודשים ונולדה בקיסרי משום שהייתה במצג עכוז, בגיל שלושה שבועות עשינו אולטרסאונד פרקי ירכיים המצב היה גבולי 61 מעלות, חזרנו שלשום כחודש אחריי אחרי בקשה של הרופא והמצב החמיר ל 57 מעלות. ריבנו חגורה ועז לנו ביקורת בשבוע הבא בה. שאלתי היא : האם אפשר להוריד את הרצועות קצת במהלך היום? כמה זמן לוקחת ההחלמה? האם אושר מנשא במקום הרצועות? ואיך אדע שקשרתי נכון באיזה גובה זה אמור להיות. אשמח לתשובה. תודה

הרופא אמור להתקין את הרצועות ולראות שהן מונחות כהלכה, בקשר להורדה צריך לשאול את הרופא המטפל, אפשר במנשא אך לא במקום הרצועות.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים