נעלי צעד ראשון

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/05/2013 | 11:26 | מאת: שרון

שלום, הבת שלי הולכת מזה כחודש בצורה יציבה. אני מעוניינת לקנות לה נעליים. אני אשתדל להמשיך לתת לה ללכת יחפה כמה שאפשר אבל כשיוצאים החוצה והיא מתעקשת ללכת לבד, כבר צריך נעליים.... רציתי להתייעץ לגבי אילו נעליים לקנות - התכוונתי לקנות את דגם אלפנטן free שהגפה עשויה מעור ז'מש רך ביותר והסוליה רכה וגמישה מאוד. משום מה המוכרת בחנות שכנעה אותי שעדיף לקנות דגם אלפנטן אחר שנראה קצת יותר רציני - אמנם הוא מוגדר כצעד ראשון אבל הוא יותר כבד וכנראה מחזיק את הרגל טוב יותר. השאלה היא מה חשוב? נעל שתחזיק את הרגל או נעל שתהיה רכה וקלה? ובאופן כללי, מה חוות הדעת על דגם אלפנטן free? תודה!

זה לא ממש משנה, אלו נעליים מצויינות אך כל נעל עם סולייה גמישה ובמידה הנכונה תעשה את העבודה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים