בקשר להארכת גפיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/05/2013 | 09:49 | מאת: מעיין

היי! ראיתי שבוצע ניתוח על ילדה בת 16 לניתוח להארכת גפיים רציתי לדעת מה הסיכונים האם הןא מתבצע בארץ כמה זמן ההחלמה ,עד כמה ס''מ אפשר להגביה, ומה המחיר? תודה רבה רבה!

הניתוח אינו מתבצע בארץ מסיבות קוסמטיות אלא רק רפואיות (אי שיוויון באורך הרגליים וכדומה), לדעתי לבצע אותו מסיבות אסטטיות מיותר ומטופש שכן מדובר בפרוצדורה קשה, ארוכה, כרוכה בסבל וצלקות, סיבוכים לעיתים ושיקום ממושך, לכן עדיף להמשיך להרגיש טוב ולתפקד טוב נמוכים מאשר הרפתקאות מיותרות. מספר הס"מ שניתן להגביה שונה ממקרה למקרה, בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים