שאלה לגבי אולטראסאונד פרקי ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

26/05/2013 | 18:40 | מאת: מאיה

דר שלום רב, ביצענו א.ס פרקי ירך לתינוקת בת 7 שבועות. לגבי רגל ימין נרשם: כיסוי גרמי טוב, קצה חד, כיסוי סחוסי מכסה הראש וזוית אלפא כ60 מעלות. לגבי רגל שמאל נתונים זהים פרט לזוית אלפא כ 66 מעלות. בסיכום נרשם מומלץ אורטופד ילדים וביקורת א.ס בעוד חודש. שאלתי היא מדוע עלינו לקבוע תור לאורטופד והאם לעשות זאת לפני או אחרי הבדיקה החוזרת? בתודה ובברכה, מאיה

סביר להניח שהכל תקין אך רצוי לגשת בעוד שבועיים- שלושה לאורתופד ילדים שגם מבצע אולטרסאונד בעצמו

מנהל פורום אורתופדיית ילדים