רגל סוסנית

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/05/2013 | 09:50 | מאת: d&d

שלום אני בשבוע ה 18 ובסקירת מערכות מוקדמת הגלה לעובר באחד הרגלים מקרה חמוד של CLUB FOOT לכן אשמח לדעת פרטים על המקרה הנ"ל למשל מהו המקרה החריג ביותר והאם הכל ניתן לטיפול מהם ההשלכות וכד'.. תודה מראש

אם כל שאר הבדיקה תקינה אז בהחלט ניתן לטיפול עם תוצאות מצויינות, בד"כ מדובר בטיפול בגבס הדרגתי לכחודשיים, ניתוחון וגבס ל 3 שבועות ולאחר מכן שימוש בנעליים עם סד, בכל מקרה אם תרצי הגיעי לשיחה ואסביר לך אישית

מנהל פורום אורתופדיית ילדים