פריקת פיקת הברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

06/05/2013 | 16:17 | מאת: אורלי

שלום רב, לפני מספר ימים התחלנו לשמוע "טיקים" כאשר ביתי בת השנה וחצי מזיזה את רגל ימין. בבדיקת רופא הילדים אבחן כי מדובר בפיקת ברך אשר אינה יושבת במקום אך לדבריו אין צורך בטיפול כלשהו ואין הדבר אמור להגביל אותה. יש לציין כי אינה סובלת מכאבים או מגבלה. האם אכן אין צורך בטיפול? מדוע זה קורה ? (עד כה לא הייתה בעיה) תודה, אורלי

אין צורך בכלום ורוב הסיכויים שהכל בסדר והפיקה במקומה, עשי מעקב אצל אורתופד ילדים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים