כרית פרייקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

05/05/2013 | 18:59 | מאת: מיה

הבן שלי בן שלושה שבועות, נולד עם ירך שמאל פרוקה ולכן לובש כרית פרייקה. לא ככ הסבירו לנו בבית חולים איך בדיוק זה צריך להיות מונח על גופו. אשמח להסבר, מה חשוב ולמה צריך לשי לב. אני מפחדת לעשות בטעות נזק במקום תיקון

לא טוב שלא הסבירו, הרגליים צריכות להיות פשוקות ובירכיים בחוץ, מציע לך להגיע בהקדם לביקורת אורתופד ילדים

05/05/2013 | 19:47 | מאת: מיה

אני יודע איפה זה צריך לשבת, התכוונתי האם הכרית צריכה להיות הדוקה? האם שני הצדדים צריכים להיות מקבילים, או שזה לא משנה אם זה בדיוק חצי חצי?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים