דיספלציה מפרק הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

03/05/2013 | 11:31 | מאת: לילך

שלום רב, בעקבות אולטראסאונד מפרק הירך לבתי בת החודשיים וחצי אותרה דיספלציה של ירך שמאל בהמלצת הרופא שמנו רצועות פבליק והגענו לביקורת לאחר כשבוע לטענת הרופא לא חל כול שיפור וכי הוא רואה שישנם כלי דם ועצבים ולטענתו צריך לפנות לבית חולים על מנת לבצע "משיכה" ורק לאחר מכן לחזור לטיפול ברצועות מהי אותה משיכה? האם יעיל? מהן האלטרנטיבות? תודה רבה!!

03/05/2013 | 11:42 | מאת: לילך

להלן תוצאות האולטרסאונד שלה- ירך ימין-גג גרמי מורחב טוב, גבול גרמי עליון חד גג סחוס צר הגרמות ראש הירך- לא ירך שמאל- גג גרמי מורחב לקוי גבול גרמי עליון חד, עגול גג סחוס מוסט. התגרמות ראש הירך- לא לפיכך ימין סווג כ-1 ירך שמאל סווגה כ- 3A

האם זהו אורתופד ילדים? התיאור מעט מבולבל, אי אפשר לדעת אם יש שיפור לאחר שבוע אחד בלבד, ללא ספק היא צריכה טיפול, אם אינך מקבלת הסבר טוב גשי לאורתופד המתמחה בילדים בלבד בהקדם

מנהל פורום אורתופדיית ילדים