אצבע קטועה חלקית- בן 4

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

21/04/2013 | 20:57 | מאת: דבי

שלום. לבני בן ה 4 נקטע חלקית החלק העליון של האצבע האמצעית כתוצאה מטריקת דלת בגן. לקח בערך 3 שעות עד שחיברו את החלק ע"י תפרים. עברו 4 ימים והאצבע נפוחה ואך נראית בצבע ורוד. חוץ מחלק קטן ליד הציפורן שנראה שחור. האם יכול להיות שהאצבע לא התחברה עדיין??? אנחנו מחליפים תחבושת מידי יום אך נראה כי הילד לא מרגיש שם כאב... על מה עלינו לחפש על מנת לראות אם יש עדיין סכנה שהאצבע לא תתחבר? תודה

לפי התיאור סביר שהכל יהיה בסדר, בד"כ איפה שהשחור יגדל עור חדש אך כמובן שאיני יכול לדעת מבלי לראות את זה, חשוב גם טיפול אנטיביוטי

מנהל פורום אורתופדיית ילדים