סדים בשתי הרגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

17/04/2013 | 11:37 | מאת: רלי

שלום, נולד לי בן לפני כשלושה חודשים.בניתוח קיסרי. היינו בגיל חודש אצל רופא אורטופדיה לבדוק כמו כל תינוק את האגן. הרופא שבדק אמר שצריך להשים לו סד בשתי כפות הרגלים למשך כשלושה חודשים. הלכתי ועשיתי לו את הסדים כמו שהרופא אמר. אצל ממוחה. היום זה שבוע שיש לו אותם והילד באי שקט מוחלט. ה24 שעות ראשונות עברו טוב כששמתי לו אותם ומאז הוא באי שקט ואפילו היה לו חום של 38.6. הייתי ברופא משפחה ועשינו בדיקות דם והכול היה תקין. אבל רק כאשר אני שמה לו אותם כעבור שעה לפעמים רבע שעה הוא מתחיל לצרוח ולבכות. כשאני מורידה הוא בסדר צוחק ונינוח. אני ממש חוששת ואפילו פוחדת . דיברתי עם האורטופד והוא אמר שהוא יתרגל לזה. כמה זמן??? ואיך בדיוק אני אמורה להכניס אותו ככה למסגרת עם הסדים האילו? מקבלים על זה מחלת ילד? ואם כן ממי? ואין דרך אחרת ליישר לו אותם? חוץ מגבס כמובן כי אני לא יעמוד בזה... והשאלה הכי לחשובה עברו שלושה חודשים בעזרת השם, הכפות רגליים התיישרו, זהו נגמר נכון אין עוד הפתעה שצריך לעשות. נכון????? תודה רלי.

אני לא מבין מצד אחד את שואלת כמה זמן ומצד שני אומרת שהבעיה חלפה? אורתופד הילדים (אני מקווה) שמטפל בו צריך לענות על כל שאלותייך, זוהי חובתו

מנהל פורום אורתופדיית ילדים