הסרת רצועות פבליק

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/04/2013 | 04:37 | מאת: סיון

אני מבינה שאי הסרתן של הרצועות גם לא לצרכי מקלחת משמעותית עבור התקדמות הטיפול . הרופא הנחה אותנו כיצד פעם ביום ניתן להחליף בגד גוף וגרביים, פעולה שלמעשה דורשת הסרה של מנשאי הרגליים ופתיחה של הסקוטש בבית החזה. אם כך , אני לא מבינה מה אנו חוסכים בעצם כשאנחנו לא מסירים את הרצועות למקלחת מלאה. מב החשיבות - משך זמן ההסרה או האופן שבו ההורים מלבישים את ברצועות ? הרי רמת ההידוק סומנה על ידי הרופא גם באמצעות פלסטרים כך שאין מקום לטעויות. אשמח להבהרה . תודה .

יש מקרים בהם הסרה למקלחת אין בה שום בעיה וישנם מקרים בהם רצוי שלא להסיר את הרצועות כלל למשל 2-3 שבועות, עלייך להבהיר את הנקודה עם הרופא המטפל

מנהל פורום אורתופדיית ילדים