DDH

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

15/04/2013 | 14:49 | מאת: סיון

בגיל 7 שבועות אובחנה אצל בני ddh ברגל ימין בדרגה 3a-d. אתמול התחלנו טיפול ברצועת פבליק, ביקורת בעוד שבוע. עד אז- מספר שאלות: 1. כמה משמעותית הוראת הרופא שלא להוריד את הרצועות גם לא לצרכי מקלחת ? 2. הרופא הלביש את הרצועות כל חולצה וללא מכנסיים . האם ניתן להלביש בגד גדול שלא מגביל את תנועת הרגליים מעל הרצועות ? ובכלל, האם מדובר בדרגה קלה ? מה סיכויי ההצלחה של הטיפול ? ומה משך זמן הטיפול הצפוי ?

15/04/2013 | 15:08 | מאת: סיון

Ossified roof poor, bony rim round, cartilaginous rim wide .

1. משמעותית מאוד 2. אפשר בהחלט 3. זוהי דרגה חמורה יחסית אך לא הכי גבוהה, סיכויי הטיפול טובים אך לא תמיד זה מספיק ולעיתים אם זה נכשל יש צורך בגבס, אורך הטיפול 6-12 שבועות אם מתקדם יפה. בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים