שאלת בירור

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/04/2013 | 14:39 | מאת: מונא

שלום ד"ר בתי בת ארבעה חודשים הייתה עם רצועות פבליק למשך חודשיים וחצי מגיל חודש, והיום המצב תקין. אך אני שמה לב כי כשיושבת על ברכי היא תמיד מכופפת את הראש ואת הגב מעט וגם כשאני מעמידה אותה על רגליה היא לא עומדת ישר תמיד היא נוטה קדימה וזה למרות יכולתה הטובה להרים את הראש והחזה ולהחזיק אותם טוב מאוד כשהיא על הבטן. שאלתי האם זה קשור לרצועות ששמה? האם המצב יסתדר מעצמו? על מה זה מעיד? תודה מראש על התשובה ומתנצלת על אורך השאלות.

לפי מה שנשמע כנראה זה לא קשור, אך צריך להיבדק אצל אורתופד ילדים ולראות.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים