גיבוס לתינוק FFA

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

07/04/2013 | 20:20 | מאת: einat

שלום, לבני בן חציהשנה נקבע תור לגיבוס כפות רגליים עקב FFA דו צדדי יחסית קל. 1. האם מגבסים בגבס קל או רגיל ? ואיך מסירים את הגבס? 2. עד לאן מגיע הגבס? האם ניתן לגבס עד מתחת לברך? תודה

שלום, מעבר לזה שלדעתי מחובתו של הרופא המטפל לענות על כל השאלות הללו, אז ככה: בד"כ נהוג גבס רגיל, מסירים עם מסור גבס בשילוב מספריים אך ניתן גם להסיר במים, הגבס עד הירך, גיבוס מתחת לברך אינו מביא לתוצאה הרצויה מכאן שהוא אינו נכון, בהצלחה

08/04/2013 | 15:35 | מאת: EINAT

תודה על תשובתך, מדוע גיבוס מתחת לברך אינו מביא לתוצאה רצויה? רק קדמת כף הרגל נוטה פנימה לא כל הרגל ואם כך מדוע לגבס עד מעל הברך?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים