בליטה גרמית מתחת לראש המטטרסוס 4

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

04/04/2013 | 21:38 | מאת: מאיה

שלום, לבני בן ה4.5 יש משנולד מסתבר (שמנו לב לזה בגיל שנתיים רק).בליטה גרמית מתחת לראש המטטרסוס 4 ברגל . כאשר 2 אורתופדים שהיינו אצלהם טוענים כי יש צורך בטיפול ניתוחי , אוסטוטמיה או כריתה של החלק הבולט של המטטרסוס. יש לי מס' שאלות, ראשית האם לדעתך אכן חובה לנתח שכן נהייתה לו יבלת מתחת לראש המטטרסוס כתוצאה מהדריכה הקדמית שמרוכזת לנקודה זו, והאם רצוי לנתח כמה שיותר מוקדם. ודבר נוסף וחשוב , הייתי רוצה לדעת יותר פרטים על תהליך ההחלמה מניתוח כזה. משך החלמה, כאבים וכו'. במיוחד אם ישנו אולי פיתרון אחר. תודה רבה, אני אשמח לתשובה שכן אני לא ישנה בלילה מרגע שהודיעו לי שצריכים לנתח את בני הקטן.

איני יודע מבלי לראות את הצילום והילד האם יש צורך בניתוח ואיזה, לכן גם שאר התשובות בהתאם, בכל אופן לא נראה לי שזה דחוף אז הרגעי ואם צריך התייעצי עם עוד משהו

מנהל פורום אורתופדיית ילדים