כאבים ברגל ימין אצל ילד בן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

29/03/2013 | 03:23 | מאת: מיטל פינטו

שלום ד"ר, בני בן השנתיים וחצי מתלונן בזמן האחרון על כאבים ברגל ימין באזור של כף הרגל עד כיוון הברך(אך לא בברך או מעל) ורק ברגל ימין.הכאבים באים בשעות הלילה בלבד והוא מתעורר בבכי מתוך שינה בעקבות הכאבים. זה לא קורה כל יום אך לעיתים קרובות. חשוב לציין שביום יום הוא פעיל ומשחק ומתנהג רגיל לחלוטין ללא תלונות. אין חום, סימנים כלשהם או נפיחות או פריחה באזור הרגל ובכלל. אשמח לחוות דעתך בנושא ומה עליי לעשות. תודה רבה. מיטל.

בד"כ זה לא רציני וחולף אך אם זה נמשך כמובן יש לגשת לבדיקת רופא

מנהל פורום אורתופדיית ילדים