נעליים לילדים גדולים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/03/2013 | 14:29 | מאת: ירדנה

שלום, רציתי לברר האם יש דברים שצריך לשים אליהם לב בקניית נעליים/סנדלים לילדים גדולים? (לרוב ההתייחסות היא לתינוקות ולנעלי צעד ראשון) יש לי בנות בגילאים 6 ו 7 ויש כיום בשוק נעליים מכל הסוגים, ורציתי לשאול למשל לגבי הסוליה: האם יכולה להיות שטוחה או שצריך להיות עם קימורים שמתייחסים לשקע של הרגל? האם זה קריטי בבחירת נעל או חסר חשיבות...

זה די חסר חשיבות פרט לפעילויות מאומצות בהם רצוי לנעול נעליים מותאמות לסוג הפעילות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים