כפות רגליו של תינוק לא גדלות כבר שנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

24/03/2013 | 09:50 | מאת: אלי

שלום, בני יהיה בן שנתיים בעוד כחודש. בתחילת החורף הנוכחי (ספטמבר, הוא היה בן שנה וחצי) קניתי לו נעליים במידה 22. אתמול (מרץ) קניתי לו סנדלים לקראת הקיץ ומסתבר כי: 1. כפות רגליו לא גדלו כלל 2. רגל אחת קטנה במידה מהשנייה (האחת מידה 21 והשנייה 22) - ההפרש ניכר מאוד האם דורש טיפול? האם נורמלי? אם המצב ממשיך, מתי להתחיל בירור? תודה מראש וחג שמח

צריך להיבדק אצל אורתופד ילדים, לא דחוף, רוב הסיכויים שהכל תקין

מנהל פורום אורתופדיית ילדים