שאלה לגבי מפרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

20/03/2013 | 13:27 | מאת: קרן

בת 3 חודשים, לפני מספר ימים שמנו לב שכשאנו מניחים את הסנטר שלה על כתפנו להרדמה, אנו מרגישים מעין "קליקים". לא ניתן לשמוע אותם אלא אם היא מונחת על הכתף שלך, לא ניתן להקליט אותם למשל בנייד אבל מרגישים את זה. לאחרונה נראה לי שגם התחלתי להרגיש מעין "קליקים" ממפרקים שונים בגוף שלה, למשל ידיים, כפות רגליים כשאני מרימה אותה (בדיקת פרקי ירכיים תקינה). האם מוכרת לך תופעה כזו? תופעה.

20/03/2013 | 13:29 | מאת: קרן

לא היו לה בעיות שברים, גם לא בהריון. בדיקות רופאי הילדים הכלליים שעברה תקינות לחלוטין.

נשמע תקין, מקסימום קחי לבדיקת אורתופד ילדים

20/03/2013 | 18:08 | מאת: קרן

לא היו לה בעיות שברים, גם לא בהריון. בדיקות רופאי הילדים הכלליים שעברה תקינות לחלוטין.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים