שינה בסלקל

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

20/03/2013 | 11:45 | מאת: קרן

שלום רב, בני בן ארבעה חודשים. מאחר ופעמים רבות אחרי ההנקות בלילה הוא מתקשה לישון על הגב במיטה (האוכל מציק לו והוא מתעורר שוב ושוב), התחלתי להרדים אותו אחרי ההנקה בסלקל. התנוחה הזו מקלה עליו וכך הוא ישן טוב יותר. יוצא שבמשך הלילה הוא ישן כשמונה שעות בסלקל. שמעתי בעבר שהתנוחה של הסלקל לא טובה לתינוקות קטנים שעדיין לא יושבים בעצמם. רציתי לשאול לכן האם זה באמת בעייתי (בהיבט האורטופדי) שבמשך כמה שעות מדי לילה הוא ישן בסלקל. תודה,קרן

לא חושב שיוצר בעיה אך רצוי שישן במיטה בה הוא יכול לנוע יותר.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים