כאב ברגל לילד בן 2.5

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

11/03/2013 | 09:39 | מאת: אליס

כאשר לקחתי את בני אתמול מגן, אמר שכואב לו ברגל ולא היה מסוגל לדרוך עליה. גננת אמרה שבטח בגלל שישב - מרדמה לו הרגל. עד ערב ילד לא חזר לדרוך על הרגל, אך כל הזמן התלונן שכואב לו ברגל. יש לומר ניתןלהזיז רגל לכל הכיונים במקום ללכת הוא זוחל וזה לא כואב לו, רק לא דורך עליה. דיברתי עם גננת בערב, הדגישה שלא נפל ולא קיבל מכה. לקחנו אותו למיון -עשו לו בדיקות דם וצילום,לא ראו משהו שיכול להסביר , הכל תקין. הילד באופו כללי שמח לא מתלונן על הכאבים, אבל לא דורך על הרגל, אני בעצם לא יודעת האם צריךלבצע עוד בדיקות או לחקות שיעבור

אם אין לו חום לחכות יומיים-שלוש ואם לא עובר לגשת לאורתופד ילדים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים