פרכי ירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

05/03/2013 | 22:14 | מאת: יוליה

דוקטור תודה על התשובה המהירה... רק עוד שאלה קטנה הדרגה שאליה אנו שואפים להגיע ברגל שמאל היא Graf type 1 כמו ברגל ימין או שיש שוני בין הרגליים? והאם קפצנו מ c2 ל b2 הבאה זה a2 ואז a1? נסיתי למצא כתבות בנושא אך כולן מסבירות באופן שיטחי ולא מפרטות דרגות. הילדה רואה אורטופד רגיל אין בעירנו אורטופד ילדים האם יש הבדל ויש צורך לנסוע לעיר אחרת לאורטופד ילדים? אם כן תוכל להמליץ לי על אורטופד ילדים טוב? רצוי באיזור אשקלון.

הדרגה הבאה היא IA או IB ששתיהן תקינות. תינוקת כזו צריכה להיות בטיפול של אורתופד ילדים לדעתי, תבררי בקופת החולים שלך

מנהל פורום אורתופדיית ילדים