אולטרסאונד פרקי יריכיים - תינוק בן 6 שבועות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/02/2013 | 11:20 | מאת: מילה

שלום. להלן תוצאות של אולטרסאונד פרקי יריכיים עבור תינוק בן 6 שבועות (ליתר דיוק בן 5 שבועות ו 5 ימים). 1. אשמח לדעת מה התוצאות אומרות? האם הכל תקין? 2. במהלך הבדיקה במכון אולטרסאונד הטכנאית אמרה שיש משהו קטן: ראש ירך שמאל שטוח ובבדיקה של צד ימין אמרה דו צדדי. לפי סיכום הבדיקה אני רואה הכל תקין. אז למה הייתה הכוונה של הטכנאית? 3. מה הכוונה להתגרמות ראש ירך - לא? התוצאות: ירך ימין : גג גרמי - טוב, גבול גרמי עליון - חד, גג סחוס - צר התגרמות ראש ירך - לא ירך שמאל: זהה לימין. סיווג לפי גרף: ימין type 1 A, שמאל type 1 A סיכום: בדיקה תקינה אין עדות לנקיעה. תודה מראש. מילה.

נשמע תקין לחלוטין

27/02/2013 | 17:56 | מאת: מילה

אז מה כוונת הטכנאית היתה כשאמרה ראש ירך שמאל שטוח? זה לא צוין בתוצאות - האם קרתה פה טעות או יש הסבר?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים