שבר עץ ירוק לילדה בת שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

26/02/2013 | 11:21 | מאת: יפעת

בתי בת שנתיים וארבעה חודשים נפלה ממתקן גבוה ושברה את רגלה.זה קרה לפני 3 ימים. הרופא אמר שיש לה שבר עץ ירוק בעצם הטיביה. כרגע כל הרגל מגובסת מכף הרגל ועד קו הטיטול. היא אינה יכולה ללכת ואפילו לא מסוגלת לעמוד. שאלותיי:1. האם לעודד אותה לנסות ללכת? יש לציין שהיא ממש מתנגדת. 2. האם אפשר לשלוח אותה לגן? מה לאמר לצוות המטפלים? 3. האם אחרי הורדת הגבס אצטרך לעשות לה פיזיוטרפיה או משהו? האם תחזור ללכת רגיל? תודה רבה מראש ! אמא מודאגת

היא לא צריכה ללכת, לפי רצונה בלבד רק כשהיא תרצה, אפשר לשלוח אותה לגן כנ"ל הליכה לפי רצונה בלבד ולא לארגז החול לא צריך פיזיוטרפיה אך יקח מספר שבועות עד שההליכה הרגילה תשוב

מנהל פורום אורתופדיית ילדים