בקשה להמלצה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

01/02/2013 | 18:49 | מאת: liza

שלום רב ילד בן 8 ברקע MULTIPLE OSTEOCHONDROMAS .לפני 3.5 שנים היה שבר סופרהקודילרי של מרפק שמאל שטופל בגבס ללא ניתוח. שבר התחבר בעמדת וארוס ואחרי שנתיים מעקב בוצע ניתוח לתיקון וארוס עם מקבע חיצוני ע"י ד"ר שגב (בית חולים "דנה" איכילוב) וד"ר הרצנברג (ארה"ב). לאחר תקופה כשנה אחרי הניתוח נוצרה החמרה מתבטאת בבליטת המרפק החוצה ,הגבלת בתנועה, כאבים (בצילום פריקה אחורית של ראש רדיוס) היו כבר כמה ישיבות צוות רופאים ב"דנה" לגבי ניתוח הבא שצריך לעשות אך קיימים חילוקי דעות לגבי סוג ניתוח ומועד. אני מבינה שאנחנו מטופלים ע"י רופאים מאוד מקצוענים בהנהלת פרופ' שלמה וינטרוב אך כיוון שהמקרה מאד נדיר (לפי דברי הרופאים) אני מאוד מבקשת להמליץ לי על עוד רופאים מקצוענים בתחום הזה בארץ או בחו"ל על מנת לקבל חוות דעת נוספת. מודה מאוד על כל עזרה. ליזה.

את בהחלט אצל הטובים ביותר ובניתוח השתתף אחד המובילים בעולם, כנראה שאכן זהו מקרה מאוד נדיר, בארץ את יכולה להתייעץ עם ד"ר אידלמן מחיפה או ד"ר בור מעפולה אך איני חושב שיהיו להם פתרונות שונים בהרבה, בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים