טיפול בפרטס

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/01/2013 | 23:17 | מאת: תמי

איזה טיפול פיזיוטרפי מומלץ לבעית פרטס לילד בן 8. . האם יש אפשרות להמליץ על מישהו ספציפי בעל נסיון בבעיה זו שכן מנסינוני לא כל כך מכירים את הבעיה. אנחנו רוצים לנסות כל דרך לטיפול ולא להגיע לניתוח.האם יש טיפולים נוספים או התנהלות נוספת לבעיה זו . אנחנו נמצאים באזור המרכז תודה רבה

צריך שמירה על טווחי התנועה, מומלץ גם הידרוטרפיה, שחיה ואופניים. איני יודע מה מצבו, תוכלו להגיע לחוות דעת במידה ותרצו, בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים