קנאקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/01/2013 | 16:00 | מאת: ליבי

שלום רב הרמתי היום ממזרן על הרצפה את ביתי בת החודש תוך כדי תמיכה בראש ובגב ותוך כדי התרוממות שלי-אחרי שתמכתי בה, נשמע קנק והיא התחילה לבכות - מאוד נלחצתי, הרגעתי אותה בהנקה נרגעה מהר ינקה וחזרה לחייך לזוז בדקתי כל האיברים מזיזס, עורף גב יגים רגלים.. על הבטן על הצד והכל נראה כרגיל אני לא רגועה, האם יש אפשרות שהקנק היה מהגב? האם יכות להגרם נזק? אמדוע בכתה מבהלה או מכאב? יש לי תור לאורטופד לעוד שבועיים. מה עלי לעשות לעקוב? מאז עברו כ 4 שעות והיא כרגית רגועה תודה רבה אמא לחוצה

28/01/2013 | 16:01 | מאת: ליבי

נשמע לי שהכל בסדר, הסיכוי לנזק הוא נמוך מאוד, חכי בסבלנות לתור

מנהל פורום אורתופדיית ילדים