כמה שאלות אוסגוד שלטר

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

18/01/2013 | 20:46 | מאת: דניאל

שלום לאחר שהיו לי כאבים חזקים בברך האורטפד נתן לי איבופן וחודש מנוחה אחרי חודש וחצי הלכתי לביקורת לאחר שהכאבים נמשכו אובחן לי אוסגוד שלטר מימין ב שני הברכיים הרופא נתו לי פיזוטרפיה מרשם לרצועה מיוחדת לברך ו3 חודשי מנוחה מכל ספורט והליכה מאומצת אני בן 14 בחטיבה.. יש לי מספר שאלות: 1.יש פעילויות שאני ן יכול לעשות? שחייה למשל? 2.הוא נתן לי 3 חודשיים זה הרבה זמן אני יוכל לשחות כדי לשמור על כושר ואם כן איזה סוג שחייה 3.אני די גבוהה 1.75אבל מאז שזה הופיע לא גבהתי הרבה יש קשר? תודה רבה אני מעריך את עזרתך דניאל

אתה יכול לשחות בלי בעיה, גם פעילויות אחרות בעיקר לפי הכאב שלך, אין קשר לגביהה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים