הורדת ספייקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

04/01/2013 | 10:53 | מאת: ניסים

ד"ר זינגר שלום אני אבא של נועם דוד בן השנתיים וחצי . בתאריך 23/12/12 ביצעת לבני טיפול רפואי בגיבוס ספייקה עקב שבר בירך ברגלו הימנית .הורדת הספייקה היא לאחר שישה שבועות . שאלתי היא ידוע לך את מרוכבות והקושי לילד בן שנתיים וחצי עם גבס ספייקה לכן יש אפשרות להגיע לצילום והורדת הגבס לאחר חימישה שבועות או אפילו יום או יומיים לפני המועד המתוכנן להורדת הספייקה כי כל יום ואפילו שעה שהילד מגובס זה מאוד מקשה מתסכל אותו אודה על תשובתך בברכה.

אפשר לעשות צילום ב- 27/1/13 ולהוריד את הגבס למחרת אם הצילום תקין, נראה לי בסד, אל תספור את השעות זה לא עוזר.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים