בת שנה ושבעה חודשים כמעט

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

31/12/2012 | 09:33 | מאת: ליטל

שלום רב, ביתי בת שנה ושבעה חודשים כמעט, ואינה הולכת באופן עצמאי, אם מושיטים לה אצבע היא הולכת המון, היא הולכת מסביב לקירות הבית, כבר שלושה חודשים, הולכת בעזרת בימבה, כיסאות בבית, אבל לבד בשום אופן לא. אם אני מעמידה אותה ליד קיר, היא עושה צעד אחד כלפיי ונופלת עליי, האם זה נורמלי, לעמוד היא יכולה לעמוד לבד ללא תמיכה בשום חפץ, מספר דקות ארוכות ומיד חוזרת לזחילה. מה עליי לעשות??? אציין כי היא מבינה הכל, זוחלת מאז 11 חודש, יודעת לתקשר יפה. האם אני צריכה לפנות לרופא ??? לתגובתך אודה

נשמע נורמלי, סבלנות של עוד חודש ואם לא הולכת אז לבדיקת רופא ילדים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים