פריקה שלגיד ביד שמאל עקב משיכה של היד.

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

30/12/2012 | 19:46 | מאת: לילי

נכדתי שיחקה עם בת דודתה הנכדה בת שנה ועשרה חודשיםוהילדה בת 5, ניסתה להרימה וכשהכניסה אותה ללול משכה אותה בידה, בחוזקה .ההורים לקחו אותה ללנידו בנתניה, הרופא אחז הידה וקיבע את הגיד ,כמו פריקה וזה הסתדר מיד. שאלתי ,כיצד להמשיך לנהוג עם פעוטה ? האם לשלוח אותה למעון? מה עושים? תודה רבה ומקווה לתשובה כמה שיותר מהר.

זה לא הגיד אלא המרפק (באופן חלקי), נפוץ מאוד, להמשיך חיים כרגיל, ללא הגבלות ולהשתדל שלא למשוך לה בידיים, ללא השלכות לעתיד

מנהל פורום אורתופדיית ילדים