צליעה לסירוגין

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

18/12/2012 | 14:47 | מאת: דיקלה

שלום יש לי ילד עוד מעט בן שלוש לפני שלושה שבועות הבחנו כי הוא צולע ברגל ימין, לקחתי אותו לבדיקת אורטופד שאמר כי אין לו כלום (לציין כי אצל הרופא הוא הלך יפה) הצליעה הזאת הולכת וחוזרת הוא יכול ללכת יפה יומיים שלושה ואז שוב חוזר לצליעה, בבדיקה נוספת של אורטופד ורופא המשפחה לא ראו בעיה (שוב הצליעה באה ונעלמת). מה ניתן לעשות הוא לא מתלוננן על כאבים אני מסובבת לא את הרגלים ועושה תרגילים ללא כאב הוא משתולל קובץ וזה לא מפריע לו אבל אני רואהה את הצליעה מידי פעם. מה ניתן לעשות? תודה

19/12/2012 | 13:20 | מאת: גיל

שלום רב, גם הילד שלי אתמול התחיל לפתע לצלוע ברגל ימין, גם הוא לא מתלונן על כאבים הוא קופץ על שתי הרגליים ומשחק כרגיל (גם בבית ובגני השעשועים) אך כשהוא מתחיל ללכת או לרוץ הוא צולע, היינו אצל רופאה שהפנתה למיון ושם ערכו לו בדיקות דם ששללו דלקת או כל סימן לזיהום, בדקו לו סיבובי רגליים, עם יש לו בקע וכל התוצאות יצאו תקינות. אני אציין שלילד יום לפני היה חום אך הרופאה עקב בדיקות הדם שללה הימצאות של דלקת. אשמח לקבל תשובה / הצעה / משהו.. תודה. דקלה הייתי שמח אם תצרי איתי קשר המייל שלי הוא [email protected]

זוהי תופעה נפוצה, אם אין חום או כאב בד"כ חולף תוך 5-10 ימים, תמיד כדאי להיבדק ולהיות במעקב אורתופד ילדים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים