כאבים לאחר שבר

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/12/2012 | 23:00 | מאת: מיכל

בתי בת ה-13 שברה לפני כ-5 חודשים את הרגל קצת מעל הקרסול - שבר "ענף עץ ירוק". לאחר צילום הרופא אמר כי אין זכר לשבר. היא עדיין מתלוננת על כאבים לאחר הליכה של 10 דק' ולאחרונה גם סתם כך. האם יש קשר לקור? כמו כן, לאחר בקשתנו,הרופא טען שלא שולחים ילדים לפיזיותרפיה (אולי במקרה שלה) ושהזמן יעשה את שלו. האם זה נכון וזו המדיניות בילדים? תודה. מיכל.

זה יכול להיות עד שנה לאחר השבר, בד"כ אין צורך בפיזיוטרפיה אך תלוי בכל מקרה לגופו

מנהל פורום אורתופדיית ילדים