רגל ש"קורסת"

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

12/12/2012 | 19:47 | מאת: אורלי

שלום. ביתי כמעט בת תשע ומזה מספר שנים היא סובלת מתופעה מוזרה. היא יכולה להיות במצב הליכה / עמידה ופתאם רגל ימין כאילו "קורסת " באיזור הברך וביתי קורסת איתה. אין לכך תחושות מוקדמות או רמזים שזה עומד לקרות ואפקט ההפתעה גורם להתרסקות גדולה אף יותר. כשזה קורה איזור הברך כואב והיא מתקשה ביישור הרגל והליכה לעיתים גם יממה אחרי. האם אורטופד הוא הכתובת לדעתך והאם יש לך רעיון מה יכול להיות הגורם לכך? אודה לך על תשובתך

צריך בירור אורתופדי ונוירולוגי אך זוהי תופעה שכיחה ובד"כ לא עושים כלום אם אין ממצאים וזה חולף

מנהל פורום אורתופדיית ילדים