נעלי טרום הליכה לפעוט בן שמונה חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

12/12/2012 | 17:12 | מאת: מיכל

שלום, שמי מיכל ויש לי תינוק בן שמונה חודשים. הוא התחיל לפני כשבועיים בערך לעמוד כאשר נאחז במשהו. הבעיה שחורף ורוב הזמן הוא עם גרביים נגד החלקה, עדיין מחליק... אני יודעת שמומלץ שיהיה יחף ככל שניתן ואכן כשניתן הוא יחף. הבנתי שיש נעלי טרום הליכה, דקות ביותר האם כדאי? כמו כן, ראיתי שיש גרביים עם סולייה דקה בתחתית, האם עדיף על פני טרום הליכה? המון תודה

אפשר טרום הליכה אבל גם הגרביים זה טוב, לא ממש משנה זה כמו יחף

מנהל פורום אורתופדיית ילדים