בת 3 עם שבר בירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

29/11/2012 | 13:25 | מאת: ארז

שלום רב , עקב תאונת דרכים נשבר לבת שלי עצם ירך צד שמואל,ניתחו אותה בבית חולים רמב"מ ועשו לה "סקייפה , שלושה שבועות אחרי הניתוח עשו לה צילום ביקורת וגילו שהעצם לא התחבר בצורה תקינה ומסיבה זו עשו לה יום אחרי ניתוח נוסף והחזירו לה את הסקייפה פעם נוספת.. שבוע אחרי הניות הזמינו אותנו לביקורת נוספת ובצילום הרופא ראה שהכל בסדר והוא הזמין אותנו לבוא אליו 6 שבועות בשביל להוריד את הגבס , השאלה שלי שזה בסדר שהוא עשה את זה ולא הזמין אותנו לביקורת נוספת במהלך כל שבועות הגבס אני מאוד שזה יהיה כמו בניתוח הראשון ומשהו ישתבש באמצע ??

חוץ מזה שזה הרבה זמן בגבס, ככל הנראה לא צפויות בעיות עם השבר, קשה לי לענות בלי לראות צילום אבל דברי איתם אולי אפשר לקצר את התקופה בשבועיים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים