ANA ונוגדני RNP חיוביים בילד

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/09/2012 | 22:17 | מאת: לילי

בני בן 9 חודשים ,שמזה 3 שבועות סובל מכאבים כנראה בגב עם ירידה בתפקוד המוטורי. הפסיק לשבת ולזחול בבדיקות: שקיעת דם 70 CRP-21.5 ANA-חיובי ANTI RNP-1.2 נורמה עד 0.9 ANTI RNP-A-1.2 נורמה עד 0.9 טרטמבוציטים 921.000 מזה שבועות רבים יש לו חום 38-40 למרות שבגילו הוא כבר אכל אוכל מוצק כיום רק מעדיף יניקה חסר מנוחה בוכה,לא ישן כמו שצריך מה דעתך? אשמח לעזרתך. המון תודה וחג שמח!!!!!!! פתח בחלון חדש הדפסת ההודעה

הבדיקות לא תקינות ולא נראה לי לי כי מדובר בבעיה אורתופדית, עלייך לגשת לרופא הילדים בהקדם ולהתייעץ עימו לגבי המשך בירור, אבחנה וטיפול מתאים, בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים