רגלי תינוק בן חודש

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

04/08/2012 | 02:37 | מאת: נ.נ

שלום, לילדה שלי שביום שני הקרוב תהיה בת חודש בלבד יש רגלים בצורת או (כמו שיש לרוכבי סוסים). זה פחות מפריע לי ואני מאמין שיסתדר, דבר נוסף שמטריד הוא שלא ניתן לישר לה את הרגלים כאילו הברך לא מאפשרת. אני כמובן שלא מנסה בכוח אבל טכנית זה נראה כאילו בלתי אפשרי אני בחששות גדולים כי אני לא זוכר את זה מהילדה הראשונה ואשמח לדעתך בטרם נגיע לבדיקת אורטופדיה ראשונה (שאגב זה אצלך). תודה אם אפשר לקבל לינק למקום שניתן לקרוא ולהבין מה לצפות מהרגליים בתקופת החיים הראשונה של הילדים גם כן אשמח

זה תקין לחלוטין בגיל זה , תהיו רגועים, תגיעו לבדיקה ונדבר בשקט

מנהל פורום אורתופדיית ילדים