תיק לכיתה א'

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

08/07/2012 | 11:30 | מאת: יוליה

בני עולה לכיתה א', שוקל כ-20 ק"ג, איזו אופציה לדעתך עדיפה לבריאות הגב שלו: 1. תיק גב "אורתופדי" השוקל בערך 1 ק"ג ללא התכולה עם " גב אנטומי המותאם לילדים בגילאים 6 – 9.היחיד עם "המרכז הבריאותי" לשמירה על בריאות גב הילד" - ציטוט מאתר של אחד היצרנים , הכוונה לתיקים עם דמויות שמקובל לקנות לכיתה א' 2. ילקוט עם כתפיות מרופדות וגב לא קשיח השוקל בערך שליש מאופציה ראשונה תודה

אני לא חושב שיש הבדל מהותי אך ככל הנראה עדיפה האופציה הראשונה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים