צליעה בילדים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

15/07/2007 | 23:20 | מאת: רינה

לדר זינגר שלום מהם הגורמים לצליעה בילדים, כאשר לא ידוע על חבלה ולפעמים אף מלווה בחום? תודה

שלום, קיימים מספר גורמים היכולים לגרום לצליעה, אם אכן חבלה נשללה אז יכול להיות דלקת במפרק הירך או במיקום אחר בגפה היכולה להיות זיהומית, תגובתית או אחרת, בנוסף לעיתים הסיבה עלולה להיות אחרת (מחלות שונות), לסיום אם קיימת צליעה ובנוסף חום יש לשלול זיהום במהירות, בהצלחה

18/03/2013 | 20:46 | מאת: ליטל קיסרמן

הבן שלי בן ארבע וצולע מזה כחודשיים לא מלווה בשום חום אבל הוא מתלונן מידי פעם על כאבים בברך ואני מדברת על רגל שמאל

מנהל פורום אורתופדיית ילדים