נימול בכף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/12/2001 | 10:21 | מאת: פנינה

בוקר טוב בני בן ה-9 מרגיש לעיתים הרגשת נימול ברגלו ברצוני לציין כי הוא משחק טניס במידה ויש לכך השפעה

10/12/2001 | 00:02 | מאת: ד"ר רון למדן

שלום פנינה, נימול יכול להיגרם כתוצאה מפגיעה או לחץ על עצב, ירידה באספקת דם לאיבר או שילוב של גורמים. לא סיפקת מידע באשר לאיזור שנרדם, משך ההירדמות, מה גורם ומה מפסיק את התופעה וכו' כך שקשה לתת ייעוץ יותר ספציפי. באופן כללי ייתכן שנוצר לחץ על עצב מסויים בעקבות המאמץ והגדלת נפח השרירים ובעקבות זאת מופיע הנימול. בברכה, ד"ר רון למדן

מנהל פורום אורתופדיית ילדים