פרקי אגן ירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

06/03/2006 | 17:22 | מאת: גל

שלום רב, בגיל 6 שבועות בבדיקת פרקי אגן ירכיים התקבל הממצא כי פרק אגן ימין של בתי הינו ברמה IIIA ללא פריקה שמאל תקין. מאז ועד היום ( כיום בתי בת 4 חודשים) בתי הייתה עם רצועת פבליק. בבדיקה של לפני כחודש וחצי הממצא היה IIB. בבדיקה של היום היא בין IB ל IIB. בהמלצת הרופא אנו מתחילים היום תהליך מדורג של גמילה. את הרצועות הוא החליף לכרית פישוק. שאלתי היא א.האם זה נכון וכדי להחליף לכרית? ב. מה עדיף הרצועות עמן הייתה עד כה או הכרית? בכבוד רב ובתודה מראש.

06/03/2006 | 22:55 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

זה לא ממש משנה .יש שלא יחליפו את רתמת הפבליק אלא לאחר גיל 6 חדשים ואז רק לחגורה קשיחה. .

מנהל פורום אורתופדיית ילדים