הליכה ממושכת על הברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

13/02/2006 | 08:31 | מאת: אורית

הבן שלי בן שנה ושלושה חודשים. מזה כשלושה חודשים הוא הוא הולך על הברכיים. הליכה זקופה ומהירה. הוא מעט זוחל וזו הפכה למעין תחליף להליכה "אמיתית". הוא עומד והולך ליד רהיטים. לפני כחודשיים הוא הלך מספר צעדים לבד אבל מאז לא חזר על זה. שמנו לב שכפות הרגליים שלו מופנות פנימה. הייתכן ויש לו בעיה ללכת ישר? האם ייתכן נזק כלשהוא מהליכה ממושכת על הברכיים? ממתינה לתשובתך תודה.

17/02/2006 | 19:56 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

הליכה על הברכיים אינה נוחה בסופו של דבר וגם אינה מקובלת חברתית כך שמוקדם או מאוחר יצטרך השובב להתיישר עם המקובל וללכת על רגליו

מנהל פורום אורתופדיית ילדים