תוצאות מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

18/12/2005 | 15:32 | מאת: אמא מודאגת

בני בן 17, לאחר שבר ברגל, לפני כחצי שנה. בשל כאבים ברגל נשלח למיפוי עצמות, ואלו הן התוצאות: "קליטה מופחתת דיפוזית וקלה באפיפיזה הדיסטלית של הפמור מימין ואפיפיזה הפרוקסימלית של הטיביה ושל הפיבולה מאותו צד. קליטה מאד מופחתת באפיפיזה הדיסטלית של הטיביה ושל הפיבולה מימין. פרט לכך בגדר הנורמה. רצוי לשלול RSDS בגפה התחתונה מימין". אודה לך אם תסביר את הממצאים. תודה

18/12/2005 | 15:34 | מאת: אמא מודאגת

השבר היה קרוב לקרסול בשתי העצמות (שוקה ושוקית). יש לו כאבים בעיקר בברך ומאחורי הברך. הרגל נשברה לפני כשנה וחצי, ולא כפי שנכתב בטעות. תודה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים