Tarsal Coalition - המשך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

18/12/2005 | 10:40 | מאת: יפה

תודה על תשובותיך. ועוד שאלות: הכאב התחיל רק לפני שנה, כך שלא ברור לי: אם זהו כשל מלידה, איך לא היו כאבים קודם לכן? האם, ללא ניתוח להפרדת הקואליציה, יכולה להיות הגבלה בתנועת כף הרגל במהלך השנים הבאות? כלומר, אם הכאבים לא מפריעים למהלך החיים השוטף - כדאי לוותר על הניתוח? תודה

19/12/2005 | 10:21 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

הכאב מתפתח עם השנים בעקבות שימוש ברגל ועליית משקל . כשיש קואליציהטרסלית ממילא יש הגבלה של התנועות ה"סובתלריות " כאב יחמיר הגבלה זאת. אם הכאב הוא לא משהו אין צורך בניתוח.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים