לד"ר לב אל אסא שלום :)

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

13/12/2005 | 16:01 | מאת: דוד גולן

שוחררתי מהצבא עקב מצבי הרפואי "גמישות יתר". רציתי לשאול האם בעקבות מצבי הרפואי יכולים לשלול את רישיון הנהיגה שברשותי ? אני מאוד מפחד על רישיון הנהיגה שלי הוא הגורם היחיד שיכול לעזור לי בהגעה לכל מיני מקומות מבלי להתאמץ ולסבול מכאבים. להלן הממצאים: ממצאים: ===== סימנים של גמישות יתר דיפוזים סימנים של אי יציבות בכתפיים יכולת ל VOLUNTARY DISLOCATION BILAT רגישות ניכרת במישוש פיקות ובתנועות בירכיים חוסר יציבות גם בקרסוליים אבחנות: ======= PAIN IN LIMB הוא המליץ על סעיף רפואי השולל המשך שירות בעיקרון כבר השתחררתי עקב מצבי רק רציתי לדעת לאיזה רופאים לפנות. במכתבו הוא מוסיף: עקב מחלת של רקמת חיבור- BENIGN HYPERLAXITY JOINT SYNDROME בדרגה חמורה שמגביל אותו בפעילות ADL באופן קשה. לשלילת מחלת MARFAN או EHLER DANLOS רב תודות דוד

15/12/2005 | 17:19 | מאת: דוד גולן

לד"ר האם אימון באופני כושר יעזרו לשפר המצב ? תודה !

16/12/2005 | 18:04 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

איני רואה סיבה מדוע שישללו לך את רשיון הנהיגה. אימוני כשר יכולים להואיל אם יעשו בחוכמה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים